F.A.Q
PDF Εκτύπωση E-mail
AddThis Social Bookmark Button

Τι είναι ο personal trainer;

Ο personal trainer είναι ο προσωπικός σας γυμναστής. Οι περισσότεροι άνθρωποι συνηθίζουν να γυμνάζονται μόνοι τους .Τα τελευταία χρόνια έχουν αρχίσει να αναγνωρίζονται τα οφέλη της επίβλεψης από προσωπικό γυμναστή στη διάρκεια της άσκησης, όπως και της καταγραφής της προόδου του ασκούμενου.

Γιατί να έχω προσωπικό γυμναστή;

Οι  κυριότεροι  λόγοι,  που  ο  προσωπικός γυμναστής είναι απαραίτητος είναι :

Το ολοκληρωμένο και σχεδιασμένο πρόγραμμα, το οποίο καταρτίζεται με στόχο την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος και την εξοικονόμηση χρόνου.
Η ποικιλία των ασκήσεων, για να γίνεται το μάθημα πιο ενδιαφέρον και να αποφεύγεται η ανία.
Η κατανόηση βασικών ερωτημάτων των αθλουμένων που έχουν να κάνουν με τα προγράμματα. Το πώς, το πότε και το γιατί κάνεις μία άσκηση είναι απορίες που πρέπει να απαντώνται για να εξασφαλίζεται η συνολική φιλοσοφία της προπόνησής σου.
Η  ψυχολογική υποστήριξη και η ενίσχυση του κινήτρου για τη συνέχεια της προσπάθειας.

Πρακτικά , πώς θα μου φανεί χρήσιμος ο προσωπικός γυμναστής;

Ο personal trainer με τις γνώσεις και την επαγγελματική του εμπειρία μπορεί να σου εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο στο γυμναστήριο. Με τη συνεχή παρακολούθηση και καταγραφή των επιδόσεών σου, δίνει τα κατάλληλα ερεθίσματα, και σε ενθαρρύνει για την πραγματοποίηση του στόχου σου. Η επιστημονική κατάρτιση του γυμναστή σου, θα σε οδηγήσει σε αυτήν την κατεύθυνση με τον πιο ασφαλή και χρονικά οικονομικό τρόπο. Μπορείς να προπονείσαι με ασφάλεια, γνωρίζοντας εκ των προτέρων τον στόχο σου αλλά και τον τρόπο να τον επιτύχεις.

Που και πότε μπορω να κάνω Personal Training;

Η επιλογή είναι καθαρά δική σας . Το personal training μπορεί να γίνει οπουδήποτε. Όπως το σπίτι σας, το  γραφείο σας ,στη φύση,σε κάποιο γήπεδο, σε πισίνα, στο γυμναστήριο σας κ.α. Η ώρα της προπόνησης καθορίζεται από εσάς σε συνεννόηση με τον personal trainer οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας εκτός Κυριακής!

Πότε μπορώ να ξεκινήσω ένα πρόγραμμα Personal Training;

Μόλις επικοινωνήσετε μαζί μας καθορίζουμε ένα ραντεβού, για να γνωριστούμε από κοντά, κάνουμε κάποιες σωματομετρήσεις/λιπομετρήσεις ,και στη συνέχεια  δημιουργούμε το πρόγραμμα γυμναστικής ανάλογα με τις ανάγκες σας  και το είδος της γυμναστικής που σας ενδιαφέρει.
Τι εξοπλισμό χρειάζομαι για να ξεκινήσω;
Ο personal trainer έρχεται στο χώρο που εσείς του έχετε υποδείξει με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό (όπως στρωματάκι ,λάστιχα, αλτήρες, μπάλα γυμναστικής κ.α.).

Γιατί να προτιμήσω το Personal Training από το γυμναστήριο;

Οι λόγοι που θα σας κάνουν να προτιμήσετε το personal training,είναι οι εξής:
Γλιτώνετε τις περιττές μετακινήσεις.
Επιτυγχάνετε πολύ γρήγορα τους στόχους σας  .
Αποφεύγετε οποιοδήποτε κίνδυνο τραυματισμού, αφού με τους έμπειρους και εξειδικευμένους personal trainers που διαθέτουμε οι ασκήσεις γίνονται με την προσωπική τους επίβλεψη  σε απόλυτα ασφαλής συνθήκες!
Δε σπαταλάτε το χρόνο σας περιμένοντας να ελευθερωθεί κάποιο μηχάνημα.
Γυμνάζεστε σε περιβάλλον που εσείς νοιώθετε άνετα σε αντίθεση με το γυμναστήριο.
Η γυμναστική γίνεται πολύ πιο ευχάριστη με συνεχή παρακίνηση από τον personal trainer.

Τι χρόνος χρειάζεται για να δω τα πρώτα αποτελέσματα;

Το αποτέλεσμα εξαρτάται καθαρά από εσάς. Όσο περισσότερη όρεξη έχετε για γυμναστική τόσο πιο κοντά θα βρεθείτε στο στόχο σας. Τα αποτελέσματα εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες όπως: τη σωματική κατάσταση στην οποία βρίσκεστε(πόσο καιρό απέχετε από τις αθλητικές δραστηριότητες), τη συχνότητα προπονήσεων, το συνδυασμό με τη διατροφή κ.α . Σίγουρα μετά από τις πρώτες προπονήσεις θα δείτε αλλαγές στο σώμα και στη διάθεση σας.

Μπορώ να φέρω και κάποιο φίλο/η μου μαζί;

Φυσικά και μπορείτε(group exersice)!Άλλωστε στις μέρες μας αυτός ο τρόπος άσκησης είναι από τους πλέον διαδεδομένους.Το group exercise συμβάλλει στο να γίνει ακόμα πιο ευχάριστη η προπόνηση ενώ υπάρχει και πολύ καλύτερη τιμή για τα επιπλέον άτομα που θα συμμετάσχουν!

Πόσο κοστίζει το  Personal Training;

Το Personal training δεν απευθύνεται αποκλειστικά σε οικονομικά ευκατάστατους ανθρώπους .Στόχος μας είναι να είναι προσιτό σε όσους πραγματικά θέλουν να γυμναστούν και για αυτό  έχουμε δημιουργήσει τα πιο ελκυστικά πακέτα της αγοράς .Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τον τιμοκατάλογο.

Τι αποτελέσματα να περιμένω;

Μερικά από τα αποτελέσματα που θα δείτε είναι : μυϊκή τόνωση-σύσφιξη, μυϊκή ενδυνάμωση ,αύξηση μυϊκού ιστού, αδυνάτισμα (μείωση του λιπώδους ιστού), βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης της σωματικής και ψυχικής υγείας .